Vår kund

Sportmann vann årets butik 2016!

Vår kund Sportmann, som säljer sport- och fritidskläder på nätet och i butik är vinnaren av utmärkelsen Årets Butik 2016 i Norge som röstats fram av Prisjakts användare.

E-handel

E-handelssystem utan några begränsningar

Viskan är en av Skandinaviens främsta utvecklare och leverantörer av e-handelslösningar. Lösningar som utifrån kundens önskemål kan innehålla allt från e-handelslösning och orderbearbetning till kundreskontra och avancerad lagerhantering. Se alla våra lösningar.

Abonnemang

Världsledande med högsta flexibilitet

Vi vågar påstå att vi är världsledande specialister på system för aktörer som arbetar med abonnemang eller kundklubbar. Vårt system möjliggör stor flexibilitet avseende skapandet av unika, varierande erbjudanden och val för den enskilda slutkonsumenten. Abonnemangslösningen har få begränsningar, väldigt många funktioner samt är enkel att arbeta med.

Läs mer

Referenser

Ett urval av våra kunder

Didriksons
Hemtex
Morris
MQ
Visa fler referenser

Senaste nytt

från Viskan

Sportmann vann årets butik 2016!

Vår kund Sportmann, som säljer sport- och fritidskläder på nätet och i butik är vinnaren av utmärkelsen Årets Butik 2016...
Läs mer

Black Friday

Black Friday - E-business as usual Prestandan på topp när Viskans kunder gjorde rekordstor Black Friday-försäljning! Redan förra året blev...
Läs mer