Live

Accent

Accent har i dagarna migrerat till vår e-handelsplattform eStore och Order Management-systemet ETM för att öka försäljningen online och möta framtida krav på funktionalitet för omnikanal.

E-handel

E-handelssystem utan några begränsningar

Viskan är en av Skandinaviens främsta utvecklare och leverantörer av e-handelslösningar. Lösningar som utifrån kundens önskemål kan innehålla allt från e-handelslösning och orderbearbetning till kundreskontra och avancerad lagerhantering. Se alla våra lösningar.

Abonnemang

Världsledande med högsta flexibilitet

Vi vågar påstå att vi är världsledande specialister på system för aktörer som arbetar med abonnemang eller kundklubbar. Vårt system möjliggör stor flexibilitet avseende skapandet av unika, varierande erbjudanden och val för den enskilda slutkonsumenten. Abonnemangslösningen har få begränsningar, väldigt många funktioner samt är enkel att arbeta med.

Läs mer

Referenser

Ett urval av våra kunder

8848
Accent
Hemtex
MQ
Visa fler referenser

Senaste nytt

från Viskan

Möt Viskans förste anställde: Alexander Söderholm

Alexander Söderholm är Viskans förste anställde och började våren 1997. När han började jobbade Viskan med system för order och...
Läs mer

Den kommande dataskyddsförordningen!

Den 25 maj 2018 kommer den nya EU-förordningen om dataskydd, som antogs i april av Europaparlamentet och EU:s ministerråd, att...
Läs mer