vi söker

Nya talanger!

Key Account med expertis inom e-handel

Erfaren frontendutvecklare inom e-handel

Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Just nu söker vi:

Key Account med expertis inom e-handel

Viskan har specialiserat sig på att hjälpa företag starta och utveckla sin e-handel. Vi erbjuder en pålitlig och stabil plattform som hanterar internetbutiker, kunder, order, betalningar och logistik där administrationen är mycket enkel, men samtidigt kraftfull, med många möjligheter att erbjuda en överlägsen kundservice.

Vi står inför roliga och spännande utmaningar och vill därför utöka med ytterligare en kunnig Key Account med fokus på kundansvar och att omsätta idéer och designskisser till verkliga användarupplevelser. Vi är ett växande bolag i en expansiv bransch och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Morris, Hemtex, Kappahl, 8848 och Gneis och ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.

Arbetet är mycket varierande där du arbetar i dialog med våra e-handelskunder vilket inkluderar att vara ett bollplank och en problemlösare. Till ditt stöd för detta har du en grupp av väldigt kompetenta utvecklare och ett team av andra i samma roll som dig själv.

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten - att styra sitt eget arbete, Utmaningar - möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen.

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.

Nu över till vad vi behöver från dig.

Självklart är du både social, strukturerad och förtroendeingivande då du är vårt ansikte utåt och den som kunden har mest kontakt med. Du tycker det är roligt att utveckla och vill inte bli av med den tekniska delen av arbetet.

Du talar och skriver både svenska och engelska! Skulle du dessutom prata finska så är det meriterande!

Erfarenhet från e-handel, kundtjänst, lager och/eller support är också meriterande!

Vi vill att du har kunskap om, och viljan att bli ännu skarpare på:

-SQL som verktyg för att ta fram specifikt efterfrågad statistik/data direkt ur databasen, för felsökning och för uppdatering av data enligt önskemål från kund.

Vet du dessutom något om följande så är det bra:

-HTML och CSS

-JavaScript eller annat liknande scriptspråk

-Webbapplikationsutveckling i JSP

-Bildhantering i Photoshop eller motsvarande

-Eller annan systemutveckling

Om Viskan:

Viskan startade som ett konsultbolag 1996 och från det har vi växt till att bli en leverantör av fullskaliga och heltäckande e-handelslösningar. Vårt E-commerce Transaction Management (ETM) system är grunden i vårt erbjudande som kan anpassas för att ge optimerad e-handelskraft till ditt företag. Idag använder mer än 40 företag i olika verksamheter Viskan ETM på mer än 15 marknader. E-handel för retail och starka varumärken samt abonnemang, allt baserat på en effektiv logistik är våra expertområden.

Arbetstid/Varaktighet: 

Flexibla arbetstider, där du efter inlärningstiden har stor möjlighet att styra din tid.

Ansökan:

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar emot ansökan via epost: katja.wetteus@viskan.se

Just nu söker vi:

Erfaren frontendutvecklare inom e-handel

Brinner du för e-handel tillsammans med teknik, ser JavaScript som ditt modersmål och CSS3 och HTML5 som enkelt? Hänger du med i den tekniska utvecklingen inom e-handeln samtidigt som du har erfarenhet av gränssnittsutveckling och har sinne för vad som är snyggt? Är du van att arbeta i projektform direkt mot kund? Då har du chansen att få ny erfarenhet för framtiden och även möjligheten att utmana dig själv till nya nivåer.

Vi söker:

En person med erfarenhet av gränssnittsutveckling och webbapplikationsdesign för e-handel. Du kommer att arbeta i en grupp som kallas Frontend Solutions. Gruppen är ansvarig för att utföra tidsbestämda e-handelsprojekt och genomföra lösningar för Viskans e-handelskunder. Du är en erfaren webbutvecklare och vill ta ett helhetsansvar för kundunik utveckling av e-handelslösningar i projektform. Självklart är du ansvarstagande och noggrann samt social, utåtriktad och kommunikativ. Du behärskar svenska, engelska och kanske finska i både tal och skrift.

Vi erbjuder:

Utvecklingen sker agilt med många delar från Scrum. Vi jobbar testdrivet, med stort fokus på kodkvalitet och användarvänlighet. Teamet är litet och engagerat och stämningen är avslappnad. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta med vår e-handelsplattform eStore. Du kommer att samarbeta med våra affärsutvecklare, projektledare, tredjepartsleverantörer och kunder inom specifika projekt.

Vi får ofta höra från våra kunder att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av våra kunders verksamhet. Genom att fånga upp behov och arbeta fram okomplicerade, användarvänliga och framtidsorienterade lösningar bidrar du till att forma framtidens e-handelssystem.

Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Hemtex, 8848, Morris, Oscar Jacobson och Iduna. Vi ser att många spännande prospekt är intresserade av våra lösningar. På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten - att styra sitt eget arbete, Utmaningar - möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet inom e-handel, kan webbutveckling med hjälp av HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, AngularJS och Node.js och har erfarenhet av att arbeta responsivt och mobile first. Erfarenhet av omnichannel-lösningar är meriterande liksom erfarenhet av projektledning.

Ansökan:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att söka.

Tjänsten är förlagd i Borås.

Sista ansökningsdag 141119

Vi tar emot ansökan via epost: katja.wetteus@viskan.se