Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Just nu söker vi:

Webbutvecklare

Brinner du för användbarhet tillsammans med teknik, ser JavaScript som ditt modersmål och CSS och HTML som enkelt? Hänger du med i framkanten av den tekniska utvecklingen inom webbutveckling samtidigt som du har minst tre års erfarenhet av gränssnittsutveckling och har sinne för vad som är snyggt? Då har du chansen att få nya erfarenheter för framtiden och även möjligheten att utmana dig själv till nya nivåer.

Vi söker:

En person med erfarenhet av gränssnittsutveckling och webbapplikationsdesign. Du kommer att arbeta i en grupp som kallas Frontend Solutions, gruppen är ansvarig för att utföra tidsbestämda projekt och genomföra lösningar för Viskans e-handelskunder. Du är en erfaren webbutvecklare och vill ta ett långsiktigt helhetsansvar för applikationers gränssnittsutforming. Självklart är du ansvarstagande och noggrann samt social, utåtriktad och kommunikativ. En lagspelare på alla sätt! Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift (meriterande är om du kan finska).

Vi erbjuder:

Utvecklingen sker agilt med många delar från Scrum. Vi jobbar testdrivet, med stort fokus på kodkvalitet och användarvänlighet. Teamet är litet och engagerat och stämningen är avslappnad. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta med vår e-handelsplattform eStore. Du kommer samarbeta med våra affärsutvecklare, tredjepartsleverantörer och kunder inom specifika projekt. Vi får ofta höra från våra kunder att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss! Det beror förmodligen på att alla anställda har, förutom en hög teknisk kompetens, ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet. Genom att fånga upp behov och arbeta fram okomplicerade, användarvänliga och framtidsorienterade lösningar för gränssnittet bidrar du till att forma framtidens e-handelssystem. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Oscar Jacobson, Hemtex, 8848 och Guldfynd. Vi ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar. På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten - att styra sitt eget arbete, Utmaningar - möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen.

Vi söker dig som:

 • Kan JavaScript
 • Har erfarenhet av SPA-utveckling med t.ex. React eller Deku
 • Har kunskap om Node.js
 • Har arbetat med automatiska tester
 • Kan HTML och CSS
 • Har erfarenhet inom e-handel
 • Kan revisionshantering (exempelvis Github)

Meriterande är i fall du kan någonting om:

 • GTM
 • Har arbetat i kundprojekt
 • SQL (exemelvis MS SQL Server, MySQL etc)
 • Projektledning
 • Java-programmering eller annat objektorienterat språk (exempelvis C#)

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt genom att skicka in din ansökan till katja.wetteus@viskan.se