Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Just nu söker vi:

E-handelsintresserad Systemutvecklare med kundfokus

Vi står inför roliga och spännande utmaningar och vill därför utöka med ytterligare en kunnig systemutvecklare med kundfokus till vårt kontor i Borås. Som systemutvecklare hos oss på Viskan ansvarar du för affärsutveckling av både nya och befintliga kunder. Du arbetar med fokus på förvaltning och utveckling av våra kunders e-handelslösning (vilket innebär en del merförsäljning, kravdokumentation och koordinerande). Vi är ett växande bolag i en expansiv bransch och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Lager 157, Hemtex, 8848, Didriksons och Gneis och ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.

Arbetet är mycket varierande där du arbetar i dialog med våra e-handelskunder vilket inkluderar att vara ett bollplank och en problemlösare. Till ditt stöd för detta har du en grupp av väldigt kompetenta utvecklare och ett team av andra i samma roll som dig själv. På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten att styra sitt eget arbete, Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen.

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet. Du som vill arbeta med oss har den självklara pondus erfarenheten av kundarbete ger. Självklart är du både social, strukturerad och förtroendeingivande då du är vårt ansikte utåt och den som kunden har mest kontakt med.

Du har en bakgrund som utvecklare och brinner för relationen till kunden.

Du talar och skriver både svenska och engelska!

Du har:

  • Ett stort intresse för e-handel och affärsutveckling
  • Erfarenhet av affärsutveckling och kundansvar
  • Lätt för all typ av kommunikation och skapa relation till andra

Du kan och vill jobba med:

  • SQL som verktyg för att ta fram specifikt efterfrågad statistik/data direkt ur databasen, för felsökning och för uppdatering av data enligt önskemål från kund.

Vet du dessutom något om följande så ligger det dig inte i fatet:

  • HTML och CSS
  • JavaScript eller annat liknande scriptspråk
  • Webbapplikationsutveckling i JSP
  • Bildhantering i Photoshop eller motsvarande
  • Eller annan systemutveckling.

Om Viskan: Viskan har specialiserat sig på att hjälpa företag på att starta och vidareutveckla sin e-handel. Vi erbjuder en pålitlig och stabil plattform, där administrationen är mycket enkel, men samtidigt kraftfull och det finns många möjligheter att erbjuda en överlägsen kundservice. Vår plattform hanterar internetbutiker, kunder, order, betalningar och logistik. Viskan startade som ett konsultbolag 1996 och från det har vi växt till att bli en leverantör av fullskaliga och heltäckande e-handelslösningar. Vårt Viskan ETM system (Ecommerce transaction management) är grunden i vårt erbjudande och ger optimerad e-handelskraft till företag inom både B2C och B2B. Idag använder mer än 50 företag i olika verksamheter Viskan ETM på mer än 15 marknader. E-handel, abonnemang, och effektiv logistik är våra expertområden.

Ansökan: Sista ansökningsdag 2015-09-24

Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Borås men kan också kombineras med arbete vid vårt kontor i Alingsås om intresse finns.

Vi som arbetar på Viskan har flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, massage och stor möjlighet att påverka vår vardag genom arbetsuppgifter och arbetstider.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tar emot ansökan via epost: katja.wetteus@viskan.se