Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Just nu söker vi:

Key Account med expertis inom e-handel

Viskan har specialiserat sig på att hjälpa företag starta och utveckla sin e-handel. Vi erbjuder en pålitlig och stabil plattform som hanterar internetbutiker, kunder, order, betalningar och logistik där administrationen är mycket enkel, men samtidigt kraftfull, med många möjligheter att erbjuda en överlägsen kundservice.

Vi står inför roliga och spännande utmaningar och vill därför utöka med ytterligare en kunnig Key Account med fokus på kundansvar och att omsätta idéer och designskisser till verkliga användarupplevelser. Vi är ett växande bolag i en expansiv bransch och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Morris, Hemtex, Kappahl, 8848 och Gneis och ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.

Arbetet är mycket varierande där du arbetar i dialog med våra e-handelskunder vilket inkluderar att vara ett bollplank och en problemlösare. Till ditt stöd för detta har du en grupp av väldigt kompetenta utvecklare och ett team av andra i samma roll som dig själv.

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten - att styra sitt eget arbete, Utmaningar - möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen.

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.

 

Nu över till vad vi behöver från dig. Självklart är du både social, strukturerad och förtroendeingivande då du är vårt ansikte utåt och den som kunden har mest kontakt med. Du tycker det är roligt att utveckla och vill inte bli av med den tekniska delen av arbetet.

Du talar och skriver både svenska och engelska! Skulle du dessutom prata finska så är det meriterande!

Erfarenhet från e-handel, kundtjänst, lager och/eller support är också meriterande!

 

Vi vill att du har kunskap om, och viljan att bli ännu skarpare på:

-SQL som verktyg för att ta fram specifikt efterfrågad statistik/data direkt ur databasen, för felsökning och för uppdatering av data enligt önskemål från kund.

 

Vet du dessutom något om följande så är det bra:

-HTML och CSS

-JavaScript eller annat liknande scriptspråk

-Webbapplikationsutveckling i JSP

-Bildhantering i Photoshop eller motsvarande

-Eller annan systemutveckling

 

Om Viskan:

Viskan startade som ett konsultbolag 1996 och från det har vi växt till att bli en leverantör av fullskaliga och heltäckande e-handelslösningar. Vårt E-commerce Transaction Management (ETM) system är grunden i vårt erbjudande som kan anpassas för att ge optimerad e-handelskraft till ditt företag. Idag använder mer än 40 företag i olika verksamheter Viskan ETM på mer än 15 marknader. E-handel för retail och starka varumärken samt abonnemang, allt baserat på en effektiv logistik är våra expertområden.

 

Arbetstid/Varaktighet: 

Flexibla arbetstider, där du efter inlärningstiden har stor möjlighet att styra din tid.

Ansökan:

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar emot ansökan via epost: katja.wetteus@viskan.se