Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Tycker du det är kul med programmering?

Då är du högst intressant för oss! Vi söker någon som gillar systemutveckling och som vill ha nya roliga utmaningar. Teamet du kommer att tillhöra kallas Enterprise Solutions. Arbetet där är mycket varierande och du kommer att arbeta både med att förbättra vårt affärssystem ETM och vår e-handelsplattform e-Store. Många av våra system är baserade på Java, samt SQL-databaser i grunden. Du kommer att samarbeta med våra affärsutvecklare, tredjepartsleverantörer och kunder inom specifika projekt. Vi vill att du har lätt för att förstå kravspecifikationer/frågor/idéer och omvandla dem till ett detaljerat tekniskt lösningsförslag, uppskatta tid och informera om lösning till ansvarig affärsutvecklare och senare genomföra utvecklingen enligt dina förslag. Till ditt stöd för detta har du en grupp av väldigt kompetenta utvecklare och ett team av andra i samma roll som dig själv.

Din profil:

Viktigast är att du har ett stort intresse för programmering och en vilja att lära dig. Det är meriterande om du har Java och SQL-kunskaper, men har du ett logiskt tänkande och intresserad av att ta dig an något nytt så väger det tungt också. Det är bra att ha kännedom om HTML/CSS utveckling, JavaScript eller annat liknande scriptspråk, ElasticSearch, webbapplikationsutveckling i JSP, samt kunskap om e-handel och tillhörande processer.

Viskan erbjuder dig:

Ett arbete i ett växande bolag i en expansiv bransch och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Lager 157, Hemtex, 8848, Didriksons och Gneis och ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar. På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar: Flexibiliteten att styra sitt eget arbete, Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer, Hög kompetens hos personalen, Långt fram i utvecklingen, Spännande kunder och projekt, Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas, Gemenskapen. Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet. Vi som arbetar på Viskan har flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, massage, telefon med fria samtal och stor möjlighet att påverka vår vardag genom arbetsuppgifter och arbetstider.

Viskan erbjuder dig:

Ett arbete i ett växande bolag i en expansiv bransch och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv. Idag jobbar vi med e-handel för exempelvis MQ, Lager 157, Hemtex, 8848, Didriksons och Gneis och ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar:

  • Flexibiliteten att styra sitt eget arbete
  • Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
  • Hög kompetens hos personalen
  • Långt fram i utvecklingen
  • Spännande kunder och projekt
  • Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas
  • Gemenskapen

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet. Vi som arbetar på Viskan har flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, massage, telefon med fria samtal och stor möjlighet att påverka vår vardag genom arbetsuppgifter och arbetstider.

Ansökan: Vi tar emot ansökan via e-post: katja.wetteus@viskan.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Borås.