Jobba hos oss

Behöver vi dig?

Läs igenom vår hemsida, studera de lösningar vi gjort för våra kunder och värdera våra referenser. Tror du dig sedan kunna tillföra oss kompetens vi inte har eller behöver mer av, så tveka inte att höra av dig. Skriv vem du är, vad du kan och vad du skulle vilja göra och maila det till: katja.wetteus@viskan.se

Systemutvecklare

Viskan Distanshandel är leverantör av heltäckande e-handelslösningar. Vi står ständigt inför nya utmaningar och vi har en strävan att kontinuerligt förbättra oss och hitta nya innovativa lösningar.

Viskan är stolt över sina kunniga medarbetare, där miljön präglas av nytänkande, gemenskap och engagemang. Vi har en platt organisation med möjlighet att påverka och vara delaktig.

Vad söker vi?

Vi vill utöka vårt team med ytterligare en kunnig medarbetare. Någon som har ett brinnande intresse för programmering och som vill jobba i ett team med andra duktiga utvecklare. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta både med att förbättra vårt OMS Viskan ETM och vår e-handelsplattform eStore. Många av våra system är baserade på Java, samt SQL-databaser i grunden. Du kommer att samarbeta med våra affärsutvecklare, tredjepartsleverantörer och kunder inom specifika projekt. Du kommer att få möjlighet att påverka tekniska lösningar och implementera dessa.

Vem söker vi?

Tycker du det är kul med programmering? Då är du högst intressant för oss! Vi söker någon som gillar systemutveckling och som vill ha nya roliga utmaningar. Det är viktigare att du brinner för programmering än att du har högskoleutbildning eller tidigare arbete inom IT.

Det är meriterande om du har Java och SQL-kunskaper, men har du ett logiskt tänkande, erfarenhet av programmering och intresse av att ta dig an något nytt så väger det tungt också.

Som person är du lösningsfokuserad och kommer med nya idéer. Du har en förmåga att ta egna initiativ, men har även lätt att samarbeta.

Viskan erbjuder

På Viskan erbjuder vi en miljö där det är högt i tak, vi har tillsammans stor teknisk kompetens och medarbetarna har ett stort engagemang. På Viskan erbjuder vi flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, massage, telefon med fria samtal och en arbetsmiljö i schyssta lokaler.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: katja.wetteus@viskan.se Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Borås.