för e-handel

#3dlösning

De 3 dimensionerna är B2S, B2B och B2C

Lösningar för Varumärken

Framtiden tillhör de starka varumärkena

På Viskans kundlista finns många mycket starka varumärken. Vi har medvetet valt att samarbeta och fokusera på den här typen av företag av flera anledningar. Vi tror att framtiden på nätet tillhör de starka varumärkena. Grunden till detta är mångbottnad, men i huvudsak vill konsumenter (om det rör sig om slutkundsförsäljning) handla direkt från källan. För ett varumärke är det också viktigt att visa på hela sin bredd i sortimentet, vilket ju ofta inte framgår i återförsäljarledet. Dessutom kapas led i logistikkedjan vilket gör kostnaderna lägre.

3D-lösning

Viskan har tagit ett helhetsgrepp och skapat en lösning för starka varumärken som vi kallar 3D-lösning för e-handel. De 3 dimensionerna är B2S, B2B och B2C. Med vår lösning tar man ett digitalt grepp på hela orderflödet och kan göra mängder av effektivitets- och standardiseringsvinster. Alla kommer inte att vilja sälja direkt till slutkonsument, men modellen är utmärkt även för enbart B2S och B2B.

Allt från mobila responsiva lösningar till orderhantering

Viskans system erbjuder en uppsjö av valmöjligheter funktionsmässigt. Med allt från de mobila responsiva lösningarna till orderhantering och logistiken och transporten ut till kund inbyggt i systemet har du kontroll över hela flödet. Bland de som använder Viskans lösning idag finns 8848 Altitude, Oscar Jacobson och Morris.

Idag handlar mycket om content marketing

Viskans erbjudande består av 3 starka delar: vårt system och de funktioner det innehåller, vår driftstjänst med redundant och lastbalanserad miljö samt vår expertkunskap om hur man går tillväga från start till en lanserad sida samt även hur man driver trafik och marknadsför sig. Idag handlar mycket om content marketing och det passar varumärkesföretag utmärkt. Att skapa en kundlojalitet och öka kundens känsla för vad varumärket står för ligger högt på agendan. Med Viskans lösningar för dig som varumärkes ägare blir det lättare att stå stark i den hårdnande konkurrensen, och skapa kundupplevelser och tilltalande inspiration som resulterar i hög konvertering och order.

Kontakta oss för mer information