Viskan Streamline CMS

Content Management System

En av de absolut starkaste trenderna inom e-handel är att presentera sitt företag och sina produkter i en bra blandning av content marketing och snyggt presenterade artiklar. Detta är kanske mest viktigt för varumärken, men även en stark trend inom retail och hos rena e-handlare.

Tittar vi på Viskan och vår portfölj av kunder som är starka varumärken och som också är väldigt bra på att bygga just varumärken, är content marketing integrerad med e-handel otroligt viktigt. I den nära relationen till våra kunder har det tydligt framgått att funktioner de vill se tillkomma i vår plattform, är funktioner som driver försäljning alltid högst upp på önskelistan. Detta gör det givetvis till vår högsta prioritet när vi lägger upp vår roadmap för vår produktutveckling.

Läs mer

Viskan Instore

Dagens konsumenter vill köpa på sina villkor. Man kanske hittar ett plagg på en blogg i mobilen, delar det, hittar det igen i sin iPad när någon ”likeat”, köper från datorn, hämtar i butiken och går hem med en annan storlek och fler produkter. Med Viskan Instore är det enklare än någonsin att överträffa dina kunders förväntningar och erbjuda Instore Click & Collect!

Läs mer

Varumärke

Starkare varumärke med egen e-handel

Alltfler starka varumärken som tidigare endast funnits tillgängliga genom återförsäljare upptäcker behovet och kravet att själva ha försäljningskanal på nätet. Att ta steget att öppna egen butik kräver dock samförstånd i åf-led, en tydlig onlinestrategi samt en stabil e-handelsplattform som tydligt kommunicerar varumärkets värden och profil. Vi vet hur man gör och hjälper dig gärna. Vår lösning innefattar B2C såväl som B2B och B2S (business-to-seller).

Läs mer

E-handel

E-handelssystem utan några begränsningar

Din e-handel är igång, men du har upptäckt att den inte har funktionerna eller kapaciteten att växa med dina affärer. Vår e-handelslösning är för dig som har mer än 25 order om dagen med viljan att växa – vi har inga övre begräsningar. Då erbjuder vi en lösning som – utifrån ditt behov – hanterar kunder, order, betalningar och logistik där administrationen är mycket enkel.

Retail

Effektiv handel i alla kanaler

Med två decennier i branschen har vi unik erfarenhet, kompetensen och tekniken som krävs för dig som är detaljhandlare och önskar kombinera butik med e-handel eller redan gjort det men vill ta nästa steg. Vi vet hur viktigt det är att allt från kommunikation till distribution integreras på ett flexibelt sätt samt att flöden optimeras på ett kostnadseffektivt vis.

Läs mer

Abonnemang

Världsledande med högsta flexibilitet

Vi vågar påstå att vi är världsledande specialister på system för aktörer som arbetar med abonnemangförsäljning eller kundklubbar. Vårt system möjliggör stor flexibilitet avseende skapandet av unika, varierande erbjudanden och val för den enskilda slutkonsumenten. Abonnemangslösningen har få begränsningar, väldigt många funktioner samt är enkel att arbeta med.

Läs mer

Viktigt att tänka på

Oavsett i vilken situation ni befinner er är vår erfarenhet att ert val av partner av e-handelssystem bör grunda sig på följande parametrar och frågeställningar.

Ambition: Hur ser er e-handelsstrategi ut, hur mycket kommer ni att omsätta och hur ser sortimentet ut – är det ett fåtal produkter med få valmöjligheter eller handlar det om tusentals, kanske hundratusentals produkter vars artikelinformation ofta ändras? Hur många beställningar och unika kunder räknar ni med per dag/månad?

Funktionalitet: Vilken kompatibilitet önskar ni avseende kopplingar till affärssystem, logistiklösningar, betalning, tredjepartslogistiker, transportadministrativa system, speditörer samt andra tjänsteleverantörer och eventuella kringtjänster. Behöver det vara enkelt att kategorisera produkterna ni säljer och hur flexibelt bör systemet vara avseende val av design och gränssnitt? Vilka krav har ni på kundreskontra? Behöver ni system för lagerhantering? Fungerar plattformen i olika media – pc, mac, mobil, surfplatta, smartphone etc? 

Flexibilitet: Om ni behöver lägga till tjänster, växa snabbt eller ändra inriktning, hur flexibelt är då systemet? Är det möjligt att addera eller förändra funktioner? Kan systemet skräddarsys utifrån era önskemål utan att kompabilitet med andra plattformar eller administration försämras?