D-Congress 2018

Viskan storsatsar i år på D-Congress i Göteborg.

I monter G03:12 kommer Viskan att visa delar av sitt Instore-utbud, som rör framtidens digitaliserade butik där e-handeln har flyttat in i butiken.

Dessutom kommer ett samtal föras mellan Martin Richardsson som är nytillträdd Onlineansvarig på Club XPRS, efter att ha verkat på Hemtex i 8 år, och Fredrik Ottosson som är e-handelsspecialist och säljare på Viskan. Samtalet rör olika typer av digitala lösningar för framtidens butik, men huvudsakligen plock i butik som ett komplement till Click & Collect.

"Digitala lösningar för den moderna butiken - Viskan Instore.

Vilka utmaningar och möjligheter finns när e-handeln flyttar in i de fysiska butikerna? - Ett samtal mellan Fredrik Ottosson på Viskan och Martin Richardsson på Club XPRS (f.d. Hemtex)."

Tag chansen att kom förbi Viskans monter för att se några av de lösningar som ingår i Viskan Instore: Click&collect, Pick-in-store, Returns, Shipment, Checkout och Screens.

Viskans årsresumé 2017!

Highlights från året som har gått: Amar, Sebastian och Mattis började hos oss! Vi lanserade en uppgradering av ETM Help...
Läs mer

Hur man säljer mer med Click & Collect

CLICK & COLLECT Dagens konsumenter förväntar sig att de har möjlighet att hämta sin e-handelsorder i en fysisk butik, som...
Läs mer