LEVERANSER PÅ KUNDENS VILLKOR FRÅN BUTIK - EN DEL AV VISKAN INSTORE

Idag lanseras Viskan InStore Shipment tillsammans med Lager 157 och Postnord. Då blir det möjligt för stockholmare att köpa kläder på Lager 157:s e-handel och digitala skärmar [Frejms] och få dem levererade hem samma kväll.

– Vi är helt besjälade av att förenkla modebranschen och ser det här som en väldigt viktig milsten, både för oss och för våra kunder, kommenterar Stefan Palm, VD för Lager 157.

Kunden väljer leveranssättet i e-handelns checkout. Före klockan 15.00 behöver man göra sin beställning för att få leverans samma dag och kostnaden blir hundra kronor.

För ett tag sedan lanserades en annan del av Viskan InStore tillsammans med Lager 157, där kunder kan checka ut själva, och nu kommer alltså nästa lansering med Viskan InStore kallad Shipment. Tanken är att hela sortimentet i samtliga butiker skall tillgängliggöras med möjlighet till mycket snabba leveranser, vilket nu är en realitet i och med lanseringen av “Same Day Delivery” hos Lager 157.

- Viskan har placerat sig i framkant av utvecklingen av den framtida digitaliserade butiken via vår produktsvit Viskan InStore, som bland annat innehåller Click&Collect, Pick&Pack, Checkout och nu även Shipment, säger Viskan Systems VD Sten Selin. Det blir intressant att se i vilken grad kunderna kommer att utnyttja det, men vi tror att det kommer att bli mycket populärt, då bekvämlighet är ett av ledorden för framtidens handel.

Frukostmöte DIBS & VISKAN

Välkommen på ett frukostseminarium om utmaningar, men framförallt om möjligheter, med att digitalisera försäljningen. Att digitalisera sin försäljning handlar inte...
Läs mer

Ta din försäljning till nya höjder med social shopping

Att finnas där kunden finns, att lyckas väcka kundens intresse och att ha ett så attraktivt erbjudande att kunden väljer...
Läs mer