Design & Kommunikation

Koordinerad design och funktion

Våra lösningar för e-handel är utvecklade för att kunna designas utifrån det specifika varumärkets profil. Vi har själva kunskapen att designa er sajt, men arbetar lika gärna med er byrå eller låter någon av våra partners och specialister inom design och kommunikation på nätet hjälpa er. Viktigast för oss är att design och funktionalitet utvecklas och koordineras till en användarvänlig helhet.

Säker drift

Tryggar dina kunder

En framgångsrik e-handel bygger självklart på ett bra erbjudande, men minst lika viktigt för långsiktig lönsamhet är ett system som är säkert, stabilt och tillgängligt. Minsta nedgång eller instabilitet stör och skrämmer slutkunden. Många av våra kunder väljer därför att helt och fullt låta oss ansvara för driften av deras e-handel. Skälet är helt enkelt den säkerhet och trygghet vi kan erbjuda genom vår kunskap och våra serverlösningar.

Seminarier & Utbildningar

Utveckla din e-handel genom kunskap

När Viskan startade 1996 fanns inte Google och antalet sajter i hela världen var cirka 100 000. Sedan dess har det hänt en del och utvecklingen fortsätter.

Med två decenniers erfarenhet av e-handel har vi samlat på oss en ansenlig mängd kunskap om vad som krävs av företag som bestämt sig för att bli framgångsrika i e-handelsvärlden. Om fallgropar och framgångar, vad som är viktigt och vilken som är den mest hållbara strategin.

Därför erbjuder vi seminarier och utbildningar i frågor kring e-handelslösning. Det kan handla om en enstaka föreläsning för en större grupp till flera workshops med en mindre grupp för att exempelvis utveckla en e-handelsstrategi.